Yılbaşı biletleri satışa çıkıyor

ANTALYA şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi biletlerinin yarın satışa sunulacağını belirterek, sahte bilet uyarısında bulundu.

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:44
Yılbaşı biletleri satışa çıkıyor
Antalya şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar, Milli Piyango Genel Müdürlüğü'nce 31 Aralık 2016 yılbaşı akşamı gerçekleştirilecek özel çekiliş için bastırılan biletlerin 29 Kasım Salı gününden itibaren sabit ve seyyar bayilerde satışa sunulacağını kaydetti. Bu yıl büyük ikramiyenin 60 milyon lira olarak belirlendiğini kaydeden Başkan Sayar, toplam ikramiye tutarının ise 348 milyon 180 bin lira olduğunu ifade etti. Başkan Sayar, piyango biletlerinin Antalya il merkezinde 184'ü seyyar olmak üzere toplam 320 bayide satılacağını kaydetti.

HAZIRLIKLAR TAMAM
Antalyalıların yeni yılını kutlayarak şans dileyen Başkan Yalçın Sayar, bilet satışı yapacak sabit ve seyyar bayilerle toplantılar yaptıklarını, kurallar hakkında bilgi verdiklerini, korsan bayiler konusunda da uyarılarda bulunduklarını belirtti. 

KORSAN UYARISI
Yılbaşı biletlerinin piyasaya sürülmesiyle birlikte korsan bayilerin de iş başı yaptığına değinen Sayar, başka şehirlerden de seyyar bayilerin bilet satışı için Antalya geldiğine vurgu yaptı. Bilet alacaklara da uyarıda bulunan Başkan Sayar, sahte bilet uyarısı yaptı. Seyyar bayiden bilet satın alınırken satıcının yakasındaki ruhsatında mutlaka (07) ibaresine dikkat etmelerini isteyen Yalçın Sayar, "Korsan satışlarda sahte bilet olabilir. Bunu anlamak için de biletin kâğıdının yumuşak olmaması, ışığa tutularak üzerindeki (MP) ambleminin net olarak görülmesi, biletin alt kısmındaki kabartma yazının da elle hissedilmesi gerekir. Şüphelendiğiniz satıcıyı polise bildirin. Yine 335 48 94 nolu telefondan da odamıza bilgi verin" dedi.

İKRAMİYE DAĞILIMI
Oda Başkanı Yalçın Sayar, yılbaşı özel çekilişinde 1 kişiye 60 milyon, 1 kişiye 10 milyon, 1 kişiye 5 milyon, 1 kişiye 2 milyon, 1 kişiye 1 milyon, 1 kişiye 500 bin, 20 kişiye 100 bin, 30 kişiye 50 bin, 50 kişiye de 10 bin lira ikramiye dağıtılacağını da hatırlattı. Yalçın Sayar, bu yıl tam biletin 6O, yarım bilet 30, çeyrek biletin ise 15 TL olduğu kaydetti. 

Son Güncelleme: 28.11.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.