Valilik: Bomba ihbarı yurtdışı kaynaklı

Antalya Adliye Sarayı'nın boşaltılmasına neden olan bomba ihbarı ile ilgili açıklama yapan Antalya Valiliği, ihbarın yurtdışı kaynaklı olduğunu belirtti

06 Ekim 2016 Perşembe 13:30
Valilik: Bomba ihbarı yurtdışı kaynaklı
Antalya Valiliği, adliyenin boşaltılmasına neden olan bomba ihbarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün '[email protected]' elektronik posta adresine bugün (06.10.2016), saat 08.28 ve 08.31'de olmak üzere, Antalya Adliyesi'ne bomba konulduğuna dair aynı kaynaktan 2 ayrı ihbar gelmiştir. İhbar neticesinde Antalya Adliyesi tamamen boşaltılarak bomba imha köpekleriyle yapılan arama tarama neticesinde herhangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Antalya Adliyesi şu an rutin işleyişine devam etmektedir. Yurt dışı kaynaklı olduğu tespit edilen söz konusu asılsız ihbarlar, Antalya'nın imajına yönelik bir saldırı olarak değerlendirilmektedir. Mail yoluyla gelen ihbarların kaynağıyla ilgili olarak İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlar Daire Başkanlığı tarafından gerekli araştırmalar yapılmaktadır." 

Son Güncelleme: 06.10.2016 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.