Vali Öztürk'ten Bayram Mesajı

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, bir mesaj yayınlayarak vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

06 Ağustos 2013 Salı 10:05
Vali Öztürk'ten Bayram Mesajı
Değerli Antalyalılar,
Değerli Mesai Arkadaşlarım,
İlimizde tatillerini geçiren Değerli Konuklarımız,
Bereketin, bolluğun, huzurun yaşandığı, rahmet ve cömertliğin en üst seviyeye çıktığı mübarek ramazan ayını tamamlamış bulunmaktayız.
Ülkemiz genelinde olduğu gibi Yeryüzü Cenneti Antalya’da da huzur ve güven ortamı içinde, Milletçe kenetlenerek bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramın huzur, güven ve sağlık içinde geçmesi için kamu kurumlarımız tarafından her türlü tedbirler alınmıştır. Bu vesileyle hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum.
Bayramlar, toplumumuzda hiç şüphesiz çok özel ve anlamlı bir yere sahiptir. Bayramlarımız, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hâkim olduğu, aile fertlerinin, akraba, dost ve arkadaşların bir araya geldiği, özlem giderdiği, komşuluk ve akrabalık ilişkilerini geliştiren, kısaca bizlere aile olmanın ayrıcalığını yaşatan, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı çok özel günlerdir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm Antalya Halkı’nın, mesai arkadaşlarımın, bayramını ilimizde geçirmekte olan konuklarımızın ve basın mensuplarının “Mübarek Ramazan Bayramı” nı kutluyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sebahattin Öztürk
Antalya Valisi 

Son Güncelleme: 06.08.2013 11:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.