'Vah Aksum vah'

Aksu’da Mülki Amir Kaymakamlık ile İdari Amir Belediye arasında esen soğuk rüzgârlar yerini fırtına öncesi sessizliğe bıraktı. Aksuda herkesin bildiği ama dile getirmekten çekindiği kriz yüzünden Aksu’ya yapılacak hizmetlerin sekteye uğrayabileceği konuşuluyor. Bu kürekçi kavgasından en çok Aksu’nun yara alacağı endişesi yaşanıyor.Aksulular bu küslüğün bir an önce bitmesini istiyor

18 Kasım 2014 Salı 11:39
'Vah Aksum vah'
Aksu Anadolu Lisesi’nde düzenlenen aşure etkinliğinde ortaya çıkan krizin, Özel Yedisu Sağlık Koleji ve Özel Anadolu Sağlık Koleji’nin etkinliklerinde farklı bir boyuta taşındığı gözlemlendi. Her iki Sağlık Koleji’nin etkinliklerinde Belediye Başkanı Halil Şahin ve Belediye yöneticileri ile birlikte olmaktan kaçınan Aksu Kaymakamı Veysel Özgür, kendi mülki idarecileri ile birlik de yer almayı tercih etti. Her iki okulda da Kaymakamdan ayrı yerde ağırlanan Belediye Başkanı Halil Şahin ve yöneticiler ise,” Kaymakam beyin bu tutumunu anlamakta zorluk çekiyoruz. Bizim Mülki Amirimizle bir sıkıntımız yoktur, olamaz da” şeklinde konuşuyorlar.

“Size fotoğraf çektirmem”
Özel Yedisu Sağlık Koleji’nde ki aşure etkinliğinde bu kez muhabirimizin kendisini tanıtarak fotoğraf çekimi için izin istemesine rağmen Kaymakam Özgür,” Siz doğru haber yazmıyorsunuz. “ demesi oda da bulunan diğer misafirlerin tepkisiyle karşılandı. Muhabirimizin gözüne bakarak konuşan Kaymakam Özgür’ün, ”aslında ben seninle konuşmuyorum” demesi de “kiminle konuşuyor acaba?” sorusunu gündeme getirdi.

Tv programına gönderilen mesaj
Aksu’da yaşanan sorunlar yerel bir televizyonun programına yapılan yorumlarda da ortaya çıktı. Aksulular programa gönderdikleri mesaj da, “Aksu’yu sevdiğinizi söylüyorsunuz bu ne sevgi ah bu ne ıstırap Aksu’da herkes birbirine küsmüş, güzel Aksu kahrından harap” görüşlerine yer verdiler.
Aksulu vatandaşlar ise, “insanlar birbirine küsebilir, hatta konuşmayabilir ama makam sahibi olanların birbirine küsme şansı olamaz. Eğer makamlar birbirine küser, aynı ortamda bulunmaktan kaçınırlarsa hizmetler aksar. Aksu’nun hizmete en aç olduğu bugünlerde makam kavgaları sahnelenirse olan Aksu’ya olur. Bizim tek endişemiz budur”diyorlar.
 

Son Güncelleme: 18.11.2014 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.