Ülkücüler, şehitler için yürüdü

AKDENİZ Üniversitesi'nde bir araya gelen yaklaşık 100 kişilik Ülkücü grup, darbe girişiminin başarısız olmasında büyük rol oynayan kahraman şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir ve tüm şehitler için yürüyüş düzenledi.

06 Ekim 2016 Perşembe 16:04
Ülkücüler, şehitler için yürüdü
Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan Yakut Çarşısı önünde toplanan grup ellerinde Türk bayrakları dövizler ve şehitlerin fotoğrafı ile yürüyüşe geçti. Ülkücü grup, sık sık 'Şehidim hakkını helal et bize,' 'Şehit Ömer Halisdemir', 'Bir ölür, bin doğarız' diye slogan attı.

Kısa bir basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Alperen Tuğrul Küreşoğlu, "Şehitleri hiç unutmayacağız" dedi. Saygı duruşunda bulunan grup daha sonra İstiklal Marşı okudu. Polis, İstiklal Marşı okunurken ayağa kalkmayan 4 kişiyi gözaltına aldı. 

Son Güncelleme: 06.10.2016 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.