Tütüncü’den çocukları sevindirecek proje

Kepez Belediye Başkan Hakanı Tütüncü, paten, kaykay ve bmx sporlarının yapılacağı bir parkı inşa ederek, çocuklara armağan edeceklerini söyledi.

14 Kasım 2014 Cuma 12:12
Tütüncü’den çocukları sevindirecek proje
Başkan Hakan Tütüncü, mezunu olduğu Naciye Havva Manavuşak Ortaokulu ile Ali Rıza Altıntaş Ortaokulu’nun 7. sınıf öğrencilerini ve öğretmenlerini, Kepez Belediyesi’nde misafir etti. Öğrenciler ilk olarak, başkanlık makamını, nikâh salonunu ve müdürlükleri gezerek, belediyecilik çalışmalarının nasıl yapıldığını yerinde incelediler. Öğrenciler, daha sonra meclis salonunda Başkan Tütüncü’nün misafiri oldular. Öğrencilerle bir söyleşi yapan Tütüncü, yerel yönetimlerin insan hayatının her alanına etkisi olan çalışmalar yaptığını belirtti.

Kaykay, paten ve bmx parkı Tütüncü, öğrencilerin güzel bir şehirde yaşamasına dönük projeler yaptıklarını, yapmaya da devam edeceklerini belirtti. Antalya’nın en büyük ve en özel kütüphanesini yapacaklarını aktaran Tütüncü, kütüphaneyi 2015 yılı içerisinde inşa edeceklerini açıkladı. Başkan Hakan Tütüncü, söyleşi de çocukları çok sevindiren bir projesini de açıkladı. Tütüncü, paten, kaykay ve bmx sporlarının yapılacağı bir park inşa edeceklerini duyurdu. Tütüncü, proje çalışması devam eden parkını yapımına önümüzdeki aylarda başlanılacağını bildirdi.

Çocuklara altın öğütler Başkan Tütüncü, konuşmasının sonunda çocuklardan isteklerini şu şekilde diye getirdi: “ Derslerinize çok çalışın. Öğretmenlerinizin verdiği görevleri yerine getirin. Kitap okumayı alışkanlık haline getirir. Birbirinize sevgi ve saygı ile yaklaşın. Herkesi çok sevin. Anne ve babalarınıza sevgi ve saygı gösterin. Vatanınızı, büyük Atatürk’ü çok sevin. “ Başkan Tütüncü, konuşmasının ardından öğrencilere Vehbi Vakkasoğlu’nun “Çanakkale Aslanları” kitabını ve Kepez Belediye Tiyatrosu (KBT)’nun “Çizmeli Kedi” adlı çocuk oyununun davetiyesini hediye ederek uğurladı. BMX NEDİR? 'Bisiklet motokrosu' anlamına gelen BMX disiplininde, sporcular genelde 20 inçlik tekerlekleri olan bisikletlerle toprak ve asfalt zemin üzerinde yarışır. 75 ülke federasyonu tarafından kabul gören, zaman zaman tek teker üzerinde yapılan artistik hareketlerin bisikletle bütünleştiği BMX, dünyada en çok seyredilen dallarından biri. İlk kez ABD’de yapılan, 1970 yılında kurumsallaşan BMX, 1993 yılında da uluslararası statüye kavuştu. 

Son Güncelleme: 14.11.2014 12:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.