Türel’den havalimanı müjdesi

Batı İlçelerine hizmet gezisini sürdüren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı Antalya’da yapılması düşünülen havalimanı ile ilgili bilgi verdi.

07 Mart 2015 Cumartesi 14:35
Türel’den havalimanı müjdesi
AK Parti Antalya Milletvekillerinin de konuyu yakından takip ettiklerini belirten Başkan Türel, “Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak bu planlamayı takip ediyoruz. Bir süre önce Demre- Kaş arasında bir alan tespiti yapılmış ancak büyük uçaklar oraya inemez. Biz büyük yolcu uçaklarının inmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle daha uygun bir alan gerekiyor. Dik dağların olduğu bir bölge. Bakanlık araştırmalarını sürdürüyor 2- 3 gün sonra bir heyet gelecek belediye başkanlarıyla görüşecek. Havalimanı nereye yapılabilir, bunu inceleyecekler. İyi bir arazi bulacağız ve havalimanı yapacağız." şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 09.03.2015 11:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.