TOBB'a 7 isim

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) dün yapılan genel kurulu sonrasında, Batı Akdeniz'den yedi isim üst düzey görevlere seçildi. ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, ikinci kez TOBB'un yönetim kurulu üyesi oldu.

02 Ağustos 2013 Cuma 15:10
TOBB'a 7 isim
TOBB'un dün yapılan 69'uncu genel kurul toplantısında Antalya, Afyonkarahisar ve Isparta oda ve borsalarından 7 isim üst düzey görevlere seçildi. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun tek listeyle seçime gittiği genel kurulda, geçen dönemde TOBB'un en üst düzeydeki temsil organı yönetim kurulunda görev alan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Osman Budak, TOBB'un yeni dönemi için önümüzdeki 4 yıl boyunca yönetim kurulu üyesi olarak tekrar seçildi.

KONSEYE 6 İSİM
TOBB'un Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi ile Ticaret Borsaları Konseyi'ne ise bölgeden 6 oda ve borsanın başkanı seçildi. Yeni dönemde Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'nde görev yapacaklar. Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve Afyonkarahisar Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ise Ticaret Borsaları Konseyi'ne seçilen isimler oldu.

BÖLGE İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM
Geçen dönem olduğu gibi bu dönemde de sadece Antalya değil Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar adına TOBB yönetim kurulunda görev yapmaya devam edeceğini belirten ATSO Başkanı Çetin Osman Budak, "Bölgemizin sorunları ve çözüm önerilerini Ankara'ya ulaştırmanın en kestirme yolu yönetim kuruludur. Önümüzdeki dönemde de bölgemiz için çalışmalara devam edeceğim" dedi.

BÖLGESEL SORUNLAR ÖNCELİKLİ
TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçilen ITSO Başkanı Başdeğirmen de açıklamasında, "Sayın Başkanımız da Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'nde bizlerle çalışmak istediğini beyan ederek aday gösterdi. Isparta adına bir başarıdır. Birlik başkanımız ve tüm oda borsa temsilcilerimizin gösterdiği teveccühle seçildiğim konsey üyeliği görevini, en iyi şekilde layıkıyla yerine getirmeye gayret edeceğim. Bölgesel sorunlarımızı her platformda gündeme getirmek, dikkatleri bölgeme çekmek öncelikli hedefim olacaktır" dedi. 

Son Güncelleme: 02.08.2013 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.