Tarım kalbi Growtech Eurasia'da atacak

TARIMIN uluslararası buluşması Growtech Eurasia 17. Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı, 29 Kasım- 2 Aralık 2017'de Antalya Expo Center'da düzenlenecek.

27 Kasım 2017 Pazartesi 17:05
Tarım kalbi Growtech Eurasia'da atacak

Antalya Expo Center'da düzenlenecek Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarı, 30 ülkeden 800 firmanın katılımıyla 29 Kasım'da kapılarını açacak. 85 ülkeden 85 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği fuarın ana teması 'Tarım ve Teknolojinin Global Buluşması' olarak belirlendi.

Growtech Marka Direktörü Engin Er, uluslararası katılımcı sayısının geçen yıla oranla yüzde 40 arttığını, henüz fuar açılmadan yapılan online kayıtlara göre uluslararası ziyaretçi sayısında da yüzde 80'lere varan artış gözlemlendiğini söyledi. Bu yıl 85 bin ziyaretçi sayısına ulaşarak rekor kırmayı hedeflediklerini açıklayan Er, "Tarımın uluslararası buluşması olan Growtech Eurasia'da, Azerbaycan, Çekya, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Kosova, Sudan, Tacikistan, Ürdün gibi ülkelerden 27 firmanın temsilcileri katılımcılarımızla birebir görüşmeler yapacak. Ayrıca, İspanya, Hollanda, İtalya, Fransa, Çin, Tayvan, Kore gibi ülkeler çok büyük metrekarelerle Growtech'de yer alıyor. Hatta Siri Lanka'dan bile katılımcımız bulunuyor. Bu veriler ışığında Dünyanın yarısının Growtech Eurasia Antalya Tarım Fuarımızda olacağını söyleyebiliriz" dedi .

Growtech Eurasia Fuarı'nın tarım sektörünü hem ticari hem de bilgi paylaşımı alanında buluşturan ortak bir platform olduğunu ifade eden Engin Er, bu kapsamda, Growtech'de ilk defa 'Tohumculuk Sektöründe Yeni Yaklaşımlar' ve 'Tarım Teknolojilerinin Bugünü ve Geleceği' başlıklı Growtech Tarım Sohbetleri gerçekleştireceklerini söyledi.

'GROWTECH ATSO TARIMSAL İNOVASYON ÖDÜLLERİ' SAHİPLERİNİ ARIYOR

Growtech Eurasia kapsamında 10'uncu kez verilecek ödüller, bu yıl Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) destekleri ile 'GROWTECH ATSO Tarımsal İnovasyon Ödülleri' adını aldı. Ödüllere, 01-20 Kasım tarihleri arasında 'Sera ve Sulama Teknolojileri', 'Tohum, Fide', 'Bitki Besleme ve Koruma', 'Tarımsal Makine ve Teknolojileri' ve 'Tarımsal Bilişim' kategorilerinde tarımsal üretime ticari katma değer katabilecek yeni ürün, proje ve hizmet konusunda geliştirilen çalışmalar katıldı.

Ödüller, 30 Kasım'da saat 10.30'da fuar alanında düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek. Ödül almaya hak kazanan çalışmalar ise HALL 4'te bulunan ATSO standında sergilenecek. Bu yıl 85 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği Growtech Eurasia'yı ücretsiz olarak ziyaret edebilmek için online kayıtlar www.growtech.com.tr/tr web sitesinden yapılabiliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.