Şoför esnafımızın sorunlarının farkındayım

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik, şoför esnafının sorunlarının farkında olduğunun altını çizerek, “tüm esnafımızın sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktım” dedi.

22 Kasım 2017 Çarşamba 18:02
Şoför esnafımızın sorunlarının farkındayım

7 Ocak’ta gerçekleştirilecek Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası seçimlerine sayılı günler kala Başkan adaylarında Niyazi Özçelik, Aksu’daki şoför esnafı ile bazı kurumları ve Güneyhaberci Aksu gazetesini ziyarette bulundu. Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Özçelik, gittikleri her yerde şoför esnafını teveccühüyle karşılaştıklarının altını çizerek, “Esnafımızın bize bakış açısı çok iyi. Amacımız aday olmak değil, seçimi kazanmak. Esnafımızın dağ yığını haline gelen sorunları var. Mevcut yönetimin artık ş yapma heyecanı yok. Sorunlara çözüm üretecek arayışları kalmadı” diye konuştu.

Mevcut yönetimin 17 yıldır, var olduğuna dikkat çeken Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Niyazi Özçelik, “İnanın 17 sene boyunca esnafımıza ve odamıza yönelik, daha önceki mevcudun üzerine elle tutulur koymuş oldukları bir çalışmaları olmuş olsaydı, biz bu yola çıkmazdık. Anlatacak bir şeyimiz olmazdı. Ama maalesef bu güne kadar bırakın mevcudun üzerine bir şey koymayı, neredeyse mevcudu tüketecek hale geldiler. Buna dur demek için yola çıktık. Her şey esnafımız için” diye konuştu.

Son Güncelleme: 27.11.2017 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.