Siyasilerden başsağlığı mesajı

İdlib’te rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucu 33 asker şehit oldu. Şehit haberi tüm Türkiye’yi üzüntüye boğarken, birçok ilde saldırıya tepki yağdı. Aksu’daki siyasi parti ilçe başkanları da yaptıkları açıklamalarla saldırıyı kınadıklarını belirtti

02 Mart 2020 Pazartesi 14:23
Siyasilerden başsağlığı mesajı

İdlib’te 33 askerin şehit olduğu saldırının ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Vatandaşlar yaşanan saldırıyı protesto ederken, siyasiler de üzüntülerini paylaşarak yapılan saldırıyı kınadı. Aksu’daki siyasi parti ilçe başkanları da saldırı sonucunda şehit olan askerlerimiz için başsağlığı mesajı yayınladı. 

KANLARI YERDE KALMAYACAK

AK Parti Aksu İlçe Başkanı Tevfik Fuat Cebeci, “İdlib’te şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Askerlerimize yapılan saldırılar karşılık bulmuş ve birçok rejim noktası etkisiz hale getirilmiştir. Şehitlerimizin kanı asla yerde kalmayacaktır” diye konuştu.

HAİN SALDIRI

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal, “Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi; Şehit vermekten daha acı bir şey varsa, o da şehit haberi almaya alıştırılmış bir toplum olmaktır. Yapılan hava saldırısı sonucu kahraman askerlerimizin şehit olması bizleri çok derinden sarsmıştır. Hain saldırı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehit düşen Mehmetçiklerimizin kederli ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

TSK’NIN DESTEKÇİSİYİZ

MHP Aksu İlçe Başkanı Ahmet Bulut, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti dünyanın neresinde olursa olsun, her daim mazlumların yanında olmuştur. Bu yüzden Suriye’nin İdlib bölgesinde mazlumların bekası ve Ankara’nın güvenliği için görev alarak kendi milletine zulmü, katliamı, vahşeti yaşatan Suriye rejimi tarafından kahraman askerlerimizin gözlem taburuna kalleşçe hava saldırısı yapılmıştır. Şehadet şerbeti içen yiğitlerimizin mekanları cennet, ruhları şad olsun. Büyük Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Ailelerine ve yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Yapılan alçak saldırı karşılığını misli ile bulmuş ve hala yaklaşık 300 rejim noktası hava saldırısı ve top atışları ile etkisiz hale getirilmiştir. Kahramanlarımızın kanı yerde kalmamış, Türkiye Cumhuriyeti Devleti son zalim bitinceye kadar bunlarla mücadeleye devamlılıkta kararlıdır. Milliyetçi Hareket Partisi hükümetin yanında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin destekçisidir” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “İdlib’te şehit olan kahraman askerlerimizin mekanları cennet olsun. Askerlerimizin ailelerine sabır diliyorum. Ülkemizin ve milletimizin başı sağ olsun. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Diğerleri olur, aslolan budur” şeklinde konuştu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.