SGK'dan borç yapılandırma çağrısı

SOSYAL Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Nejat Deniz, prim borçlarının yapılandırılmasıyla ilgili Serik'te muhtar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

09 Eylül 2016 Cuma 16:07
SGK'dan borç yapılandırma çağrısı
Serik Belediyesi'nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Serik SGK Müdürü Halil İbrahim Doğaç, Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Taşkaya, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. SGK İl Müdürü Nejat Deniz, SGK'nın doğumdan mezara kadar tüm vatandaşlara hizmet verdiğini söyledi. Amaçlarının kaliteli hizmet sunmak olduğunu kaydeden Deniz, Antalya'nın SGK alanında en dinamik illerden biri olduğunu vurguladı.

Antalya'da yaklaşık 815 bin sigortalının bulunduğunu anladan Nejat Deniz, yine kentte yaklaşık 285 bin emeklinin bulunduğunu söyledi. Antalya'da 74 bin işveren sigortalının bulunduğunu ve ülke ekonomisine katkı koyduğuna değinen Deniz, "SGK'ya kayıtlı vatandaşlarımıza 8 ilçede 11 kurumda hizmet vermekteyiz. Sizleri paydaşımız ve ortağımız olarak görüyoruz. En son sosyal güvenlik kurumuyla ilgili bir yapılandırma düzenleme çıktı. Kurumumuza borcu olan sigortalı ve işverene borç ödeme kolaylığı tanındı. Yapılandırmadan mutlaka yararlanın" dedi.

Son Güncelleme: 09.09.2016 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.