Sahte imza mağduru esnafın faturaları ödendi

ANTALYA'da 15 yıldır sabit telefon kullanan esnaf Gökhan Yıldız'ın sahte imza kullanılarak, Türk Telekom abonesiyken başka bir telekomünikasyon şirketine geçişinin sağlandığı yönündeki haberler üzerine, adı geçen telekomünikasyon şirketi, Yıldız'ın mağduriyetini giderdi.

10 Nisan 2015 Cuma 10:45
Sahte imza mağduru esnafın faturaları ödendi
Gökhan Yıldız'ın bir yanlış anlaşılmadan dolayı mağdur edildiğini söyleyen telekomünikasyon şirketi yetkilileri, Yıldız'ın gelmiş ve gelecek faturalarını ödedi. Muratpaşa İlçesi'nde yaşanan olaydan sonra telekomünikasyon şirketi, Gökhan Yıldız'ın görüşme yapmadığını iddia ettiği telefon numaralarını da araştırdı. Yetkililer, en çok görüşmenin yapıldığı sabit telefon numaranın ise işyerinde kullanılan POS cihazının bağlı bulunduğu banka şubesine ait olduğunu söyledi.

NE OLMUŞTU

Antalya'da Türk Telekom abonesiyken gelen telefonla başka bir telekomünikasyon şirketine geçişi sağlanan esnaf Gökhan Yıldız, numarasından 1 ayda 400'e yakın arama yapıldığını öğrenince şoke oldu. Yıldız'a, yapmadığı görüşmeler karşılığı 600 liralık fatura borcu çıkartılmıştı. 

Son Güncelleme: 10.04.2015 14:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.