Plajda kaybolan bilezikleri arıyorlar

Antalya'da her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlayan Konyaaltı Plajı'nda tatilcilerin yerini altın arayanlar aldı.

29 Ocak 2014 Çarşamba 10:35
Plajda kaybolan bilezikleri arıyorlar
Boyu yaklaşık 4 metreyi bulan dev dalgaların arasında kimi vatandaşlar, dedektör yardımıyla altın aramaya başladı. Sağanak yağmura aldırış etmeden sabahın ilk ışıklarıyla birlikte sahile gelen altın avcıları, yaz sezonu boyunca tatilcilerin denizde ve kumda düşürdüğü altın kolye, yüzük, bilezik gibi takıların peşine düştü.

Her yıl aynı dönemde sahilde altın aradığını söyleyen Hüseyin Beyaz, "Dedektör sayesinde bir şeyler buluyoruz. Ancak gazetelerde çıktığı gibi define avcısı değiliz. Geçen yıl buradan 200 TL kazandım. Bazen uğraştığımıza bile değmiyor" dedi.


Son Güncelleme: 29.01.2014 10:43
Anahtar Kelimeler:
AntalyaKonyaaltı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.