‘Örnek Gençlik Kolları olacağız’

AK Parti Aksu Gençlik Kolları’nın çiçeği burnunda Başkanı Mustafa Avcı, mukaddesatı güçlü bir gençlik olmak için çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, önümüzdeki aylarda Aksulu gençler için değişik etkinlik düzenleyeceklerinin müjdesini verdi.

02 Şubat 2015 Pazartesi 11:45
‘Örnek Gençlik Kolları olacağız’
22 yaşındaki Mustafa Avcı, anne ve babası vasıtasıyla AK Parti Teşkilatı ile tanışmış, 2 yıldır da üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade ederek söze giriyor. Göreve gelir gelmez Aksu’daki idari ve mülki amirleri ekibi ile tek tek ziyaret eden Avcı, sorularımızı samimiyetle cevapladı.

Yurtpınarlı Avcı, İmam Hatip Lisesi’nden mezun olduktan sonra İlahiyat Fakültesine girmiş. Hem çalışıyor, hem okuyor, hem de evinin geçimini sağlıyor. Bir koltukta birçok karpuz taşıyan AK Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Avcı, hedeflerinin üye sayısını 3 binin üzerine çıkarmak olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bir sistem oluşturacağız. Şu anda mahalle teşkilatlarımızın oluşumunu için çalışıyoruz. Üye sayımızı da arttıracağız. Gençlerimize yönelik mahalleler arası futbol turnuvaları düzenleyeceğiz. Örnek bir gençlik kolları olarak, gençlerimizin enerjilerini olumlu yönde atmalarını sağlayacağız. Siyasetin yanı sıra gençlerimize sosyal etkinliklerle ulaşacağız. Büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin bilincindeyiz. Bu sorumluluğun altından ekip arkadaşlarımla birlikte çok çalışarak kalkacağız. En kısa zamanda Ankara’ya gidip başta milletvekillerimiz olmak üzere, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız ile görüşeceğiz’ 

Son Güncelleme: 02.02.2015 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.