Müftü Şimşek’ten bayram mesajı

Aksu Müftüsü Mustafa Şimşek, “Aksu’lu kardeşlerimin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

07 Ağustos 2013 Çarşamba 11:18
Müftü Şimşek’ten bayram mesajı
Aksu İlçe Müftüsü Mustafa Şimşek, Ramazan Bayramı mesajında, “Oruçla, teravih namazıyla, bereketli sahurları ve neşeli iftarlarıyla, Kur’an-ı Kerim’le hemhal olarak geçirdiğimiz bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bu mübarek ayda nefis muhasebesi yaparak dindarlığımızı yeniledik, muhtaç olan insanlara elimizi, soframızı ve gönlümüzü açarak İslam ve insan kardeşliğini yaşadık. Ramazan ayı, tüm feyiz ve bereketiyle bizi sıkıca kucakladı, günaha ve yanlış işlere bulaştırdığımız ellerimizden tutarak bizi Rahman olan Allah’ın rahmet ve mağfiret dergahına götürdü” dedi.

ÖNEMLİ MESAJLAR VERDİ

Müftü Şimşek, şöyle devam etti: “Şimdi de aynı his ve heyecanla Ramazan Bayramı’nı idrak etmenin mutluluğunu yaşayacağız. Ramazan Bayramı, milletçe birlik ve kardeşlik içinde bayramın coşkusunu yaşamak, sevinci ve kederi paylaşmak demektir. Öyleyse bu bayramda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımız ve dostlarımızı ziyaret edelim. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Kendimiz için ne istiyorsak, aynısını yanı başımızdaki kardeşimiz için de istemedikçe olgun mü’min olamayacağımızı bir kez daha hatırlayalım.

HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim. Dünyanın neresinde olursa olsun, haksızlığa uğrayan ve zulüm altında olan kardeşlerimize dua edelim. Bu duygular içinde tüm Aksu’lu kardeşlerimin, milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”
 

Son Güncelleme: 07.08.2013 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.