Mezarlıklarda arife yoğunluğu

Kurban Bayramı arifesinde Andızlı ile Uncalı mezarlıklarına gelerek yakınlarının kabrini ziyaret eden Antalyalılar, şehitlikleri de unutmadı.

11 Eylül 2016 Pazar 13:41
Mezarlıklarda arife yoğunluğu
Kurban Bayramı arifesinde Andızlı ile Uncalı mezarlıklarına gelerek yakınlarının kabrini ziyaret eden Antalyalılar, şehitlikleri de unutmadı. Mezarlıklarda Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Her bayram arifesinde olduğu gibi bu bayramda da mezarlıklarda, yakınlarını ziyaret etmek isteyenler yoğunluk oluşturdu.

Bayram nedeniyle yapılacak kabir ziyaretleri için günler öncesinden belediyeler tarafından bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak hazır hale getirilen mezarlıklara gelen vatandaşlar, yakınlarının mezarlıkları başında Kur'an-ı Kerim okuyup dua etti.

Mezarlıkla girişinde çiçek satanlardan çiçek alan vatandaşlar, çiçek dikip yakınlarının mezarlarında bulunan çiçekleri ve ağaçları suladı.

Antalya Garnizon Şehitliğini ziyaret etmek isteyenler için ise Büyükşehir Belediyesi tarafından servis kaldırıldı. Askeri yetkililer tarafından önceden çiçeklerle donatılan şehitliği ziyaret eden vatandaşlara girişte çikolata ve kolonya ikram edildi.

3. Piyade Eğitim Tugayı ve Antalya Garnizon Komutanı Piyade Albay Tahir Savran da şehitliği ziyaret eden arasında yer aldı. Şehitlerin mezarlarına karanfil bırakan Savran, şehit yakınlarıyla da bir süre sohbet etti.

Son Güncelleme: 11.09.2016 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.