Meclisten beklenen ‘KIYAK’ çıktı

Bugün ikinci kez olağanüstü toplanan Aksu Belediye Meclis Toplantısı sonucunda, Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlu ‘memur’ kadrosuna geçmiş oldu.

23 Ağustos 2013 Cuma 11:45
Meclisten beklenen ‘KIYAK’ çıktı

Aralarında Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlu Veli Çetin’in de bulunduğu belediye personellerinin kademeleri yükseltilerek ‘memur’ kadrosuna geçirilebilmeleri için ikinci kez olağanüstü toplanan Belediye Meclisi’ne, üyelerin tamamı katılmadı. Yapılan oylamada ise, Başkan Çetin’in oğlunun da bulunduğu belediye personellerinin kademeleri yükseltilerek memur kadrosuna geçirilmelerine onay verildi.

Tatilde olmasına rağmen aralarında Aksu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlu Veli Çetin’in de bulunduğu belediye personellerinin memur kadrosuna geçirilebilmeleri için kademelerinin yükseltilmesi amacıyla olağanüstü toplantıya çağırılan Belediye Meclis üyeleri, bugün ikinci kez toplandı. Dünkü toplantıda yeterli çoğunluk sağlanamadığından bugün ikinci kez olağanüstü toplantıya çağırılan üyelerin büyük bölümü, bugünkü toplantıya da katılmadı. Buna rağmen yapılan oylamada ise, Başkan Yardımcısı Çetin’in oğlu Veli Çetin ve diğer belediye personellerinin kademesi yükseltilerek memur kadrosuna geçirilmelerine, ‘evet’ denildi. Böylelikle Başkan Yardımcısı’nın oğlu da memur statüsü kazanmış oldu.

Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’ın da hazır bulunduğu Meclis Toplantısı’na AK Parti Gurubu tam kadro katılmazken, CHP’den Ali Üstün, MHP Grubu’ndan ise İsmail Danacı yer aldı. Bağımsız Meclis Üyeleri Hasan Çetin ile Mehmet Mekik’te toplantıya katılarak olumlu yönde oy kullandı. Böylelikle Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’de kendi oğlunun ‘memur’ kadrosuna geçirilmesi için ‘evet’ oyu kullanmış oldu. Öte yandan AK Parti ve MHP guruplarının toplantıya katılmaması, Çetin’in oğlu ve diğer belediye personellerinin memur statüsüne geçirilmelerine, ‘gizli destek mi verdiler’ sorusunu akıllara getirdi. Çünkü çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti, MHP ve CHP’li diğer üyelerin de toplantıya katılmaları ve ‘hayır’ oyu kullanmaları durumunda, Başkan Yardımcısı Hasan Çetin’in oğlu da memur kadrosuna geçemeyecekti.

Son Güncelleme: 23.08.2013 21:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.