Köpek katliamı devam ediyor

ANTALYA'da iki gün önce 12 köpek ve 2 kedinin zehirlenmesinin ardından sabah saatlerinde bir köpeğin daha zehirlendiği ortaya çıktı. Ölmek üzere bulunan köpek, tedavi için barınağa götürüldü.

10 Aralık 2016 Cumartesi 15:16
Köpek katliamı devam ediyor
12 köpek ve 2 kedinin zehirlenmesinin ardından bölgede bulunan zehirli tüm etleri toplayan hayvan severler, sabah saatlerinde Kepez İlçesi Duraliler Mahallesi 4583 Sokak'ta bir köpeğin daha zehirlendiğini öğrenince durumu Büyükşehir Belediyesi'ne bildirdi.

Kısa süre sonra gelen veterinerler, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları köpeği barınağa götürdü. Zehrin tamamen vücuda dağıldığı belirtilen köpeğin durumunun ağır olduğu belirtildi. Aynı bölgede bulunan 'Paşa' adlı köpek ise barınakta koruma altında alındı.
Bölgede hayvanların tamamının tehlike altında olduğunu söyleyen Ümran Kaman Sırlı, "İki gün önce 12 köpek ve 2 kedimiz zehirli etle öldürüldü. Bu gün sabah yeniden çöp kenarına bırakılan et köpeğimizi zehirledi. Kim ne ister sokak hayvanlarından bir an önce bulunmasını istiyoruz" diye konuştu. Bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alan polis, şüpheliye ulaşmaya çalışıyor. 

Son Güncelleme: 10.12.2016 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.