Kepez ve Santral mahallelerinde heyecanlı bekleyiş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın Kepez ve Santral mahalle sakinleriyle Ramazan Bayramı'na sözleştiği tapu dağıtımı için heyecanlı bekleyiş başladı. Büyükşehir Belediyesi, iki mahalledeki çalışmalarıyla ilgili olarak, alanda yaptığı parselasyon planlarının kontrolü ve tapuya Büyükşehir Belediyesi adına tescili için elindeki tüm evrakı 24 Temmuz'da (Çarşamba) Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne gönderdi.

31 Temmuz 2013 Çarşamba 10:04
Kepez ve Santral mahallelerinde heyecanlı bekleyiş
Büyükşehir Belediyesi'nin, Kepezaltı bölgesi Kepez ve Santral mahallelerinde üzerinde yaklaşık 3 yıldır çalıştığı 'Yeniden Yerleşim Projesi' son viraja girdi. Mahalle sakinleri ve muhtarlar ile sivil toplum kuruluşları ve Kent Konseyi'nin katılımıyla şekillenen süreçte, tapu bekleyen 3 bin 200 hak sahibi Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'nden gelecek haberi bekliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, alanda yaptığı parselasyon planlarının kontrolü ve tapuya Büyükşehir Belediyesi adına tescili için elindeki tüm evrakı Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne gönderdi. Kepez ve Santral mahallelerinin planları 24 Temmuz Çarşamba günü İl Müdürlüğü'ne ulaştı. Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü önce planların kontrolünü yapacak, ardından tescil işlemleri için ilgili Tapu dairesine havale edecek. Büyükşehir Belediyesi, bu tescilin ardından her iki mahallede tapu dağıtabilecek. Başkan Mustafa Akaydın, bunun için mahalle sakinleriyle Ramazan Bayramı'na sözleşirken, 10 gün içinde Tapu'daki işlemlerin bitmesi gerekiyor. 

Son Güncelleme: 31.07.2013 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.