Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı

Bugün 104. Yıldönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, milletimizin dönemin en güçlü devletleri karşısında vatanı ve hürriyeti için neleri göze alabileceğini dünyaya gösterdiği tarihimizin en büyük destanlarından biridir.

18 Mart 2019 Pazartesi 12:59
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'den 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Mesajı

Çanakkale’de yedi düvele karşı kazanılan bu büyük zaferin kazanılmasını sağlayan birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu, Kurtuluş Savaşımızın cesaret ve mücadelesinin temelini de oluşturmuştur.

Çanakkale Zaferi bu yönüyle, ülkemiz ve geleceğimiz hakkında hesap yapanların ve tuzaklar kuranların dün olduğu gibi bu günde göz önünde tutmaları gereken bir ders niteliğindedir.

15 Temmuz gecesi yaşadıklarımız, milletimizin Çanakkale ruhunun sönmediğini ve hiçbir zamanda sönmeyeceğini dün Çanakkale’de olduğu gibi bu günde dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bu düşüncelerle, bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak canları pahasına emanet eden tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şükran ve rahmetle anıyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.