Kadınlar Günü kutlaması aday adayı tanıtımına dönüştü

CHP Gazipaşa İlçe Örgütü'nün düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlama etkinliği milletvekili aday adayı tanıtım toplantısına dönüştü.

09 Mart 2015 Pazartesi 16:51
Kadınlar Günü kutlaması aday adayı tanıtımına dönüştü
CHP İlçe Örgütü'nün İlkadım Düğün Salonu'nda düzenlediği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinliğe, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, milletvekilleri Yıldıray Sapan, Gürkut Acar, Osman Kaptan ve Arif Bulut ile milletvekili aday adayları katıldı. Kadınlar Günü kutlamasından çok aday adayı tanıtımına dönüşen toplantıda konuşan İlçe Kadın Kolları Başkanı Azize Toker, "Bu kapitalist düzende kadın, işçi olduğu için patronu tarafından, kadın olduğu için eşi tarafından sömürülmektedir. Dayanışmayı ve mücadeleyi büyütmek için Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Şunu anlamak lazımdır ki dünya yüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir' sözünü daima hatırlamalıyız. Her yerde kadın olacağız, kadın her yerde olacak" dedi.

KOCABAŞ'TAN 'ÖZGENÇ' TEPKİSİ
Salonda masaları gezerek broşür dağıtan aday adayları daha sonra kürsüden kendilerini tanıtan birer konuşma yaptı. Antalya Milletvekili Gürkut Acar, "Ben buraya '8 Mart Kadınlar Günü etkinliği var' diye geldim. Ama aday adayı tanıtım toplantısıyla karşılaştım. Şimdi nasıl bir konuşma yapacağımı bilemiyorum" diye konuştu. 30 Mart seçimlerinde ön seçim yapılmamasının yanlış olduğuna işaret eden Acar, "Cemburak Özgenç eğer ön seçim yapılsaydı Gazipaşa'da yine seçimi kaybetmezdik" dedi. Bunun üzerine söz alan İlçe Başkanı Bülent Kocabaş, "30 Mart'ta ben de dahil aday arkadaşlarımız vardı. Sadece onun ismini zikretmeniz doğru değil" diyerek tepki gösterdi. Sözlerine devam eden Acar, "Ben sadece ön seçim yapılmamasının yanlış olduğunu anlatmak istedim" şeklinde konuştu.

'SADECE ADAY ADAYI OLARAK BULUNUYORUM'
Son olarak söz alan Deniz Baykal, CHP'de yaptığı çalışmaları ve son dönemde ön seçim yapılması için verdiği mücadeleyi anlattı. Baykal, "Ben burada tüm siyasi çabalarımı bir yana bırakarak, karşınıza milletvekili aday adayı olarak çıktım. Gazipaşa'ya saygılarımı ifade etmek ve bugüne kadar verdiğiniz destek için buradayım" dedi.

Baykal'ın konuşmasının ardından partililer tarafından sahnede Deniz Baykal'ın fotoğrafının bulunduğu 'Torosları Soroslara Yedirtmeyeceğiz' yazılı pankart açıldı.

Konuşmalardan sonra Deniz Baykal, milletvekilleri ve aday adayları salondan ayrıldı. Ardından Kadınlar Günü etkinliği canlı müzik eşliğinde sürdü.
 

Son Güncelleme: 09.03.2015 16:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.