Grup sözcülerinden Şahin’e sert tepki

03 Haziran 2019 Pazartesi 13:09
Grup sözcülerinden Şahin’e sert tepki

Özen: Nezaketsizliğine veriyorum 

Bizler seçilmiş meclis üyeleriyiz ve halkı temsil ediyoruz.  Burada sesimizin kesilmesi bu tarz davranışlar hoş davranışlar değil. Ben onu kendi nezaketsizliğine veriyorum. Burası Aksu Belediye Meclisi, biz burada her şeyi konuşuruz ve konuşmalıyız da.  Olayı çok da uzatmamak adına konuşmadım. Aslında talebim şu olacaktı; burada iki tarafın da kendince iddiaları var. Çok basit, hukuk servisini çağırırsınız ve meclisin önünde açıklama yaptırırsınız. Ben onu teklif edecektim. Meclis üyeleri her konuyla ilgili gerekli birim müdürleri tarafından bilgilendirilmeli. Madem orada yolsuzluk yapıldığı iddia ediliyor. Ve süreci hukuk servisi takip ediyorsa, Başkan Halil Şahin’in yapacağı tek şey vardı, hukuk servisinde ki arkadaşlara konuyla ilgili meclis üyelerini bilgilendirin demeliydi.  Umarım bir sonraki mecliste o arkadaşlar bize o konuda bir açıklama yaparlar. Ama başkanın maalesef eleştiriye tahammülü yok, hemen dengesi bozuluyor. Aynı şeyi bir önceki mecliste Galericiler Sitesi ile ilgili ben yaşadım. Bu konuda denge problemi var. Ama tabii ki bizi susturamaz, onu bir geçecek. Bugün biraz sakin davrandım ama bir dahaki sefere böyle davranmam.

Poyraz: Hiçte hoş bir tutum değildi

“Öncelikle şunu belirtmek isterim, bizler hiç bir zaman Aksu’muzun yararına olacak kararlara karşı çıkmadık, aksine kamu yararına bir çalışma olduğu zaman elimizi hiç düşünmeden taşın altına koyduk. Ama maalesef öyle bir belediye yönetimi var ki, yaptıkları her türlü yanlıklara herkesin onay vermesini istiyorlar. “Biz yaptıysak yanlışta olsa doğrudur” mantığıyla hareket etmeye çalışıyorlar. İşte bu yanlışlıklarını dile getirdiğiniz zaman dengeleri bozuluyor. Saldırgan bir hal alıyorlar. Bu meclis oturumumuzda da Başkan Halil Şahin, maalesef böyle bir hale büründü. Haklı söylemlerimiz karşısında dengesi bozuldu. Topu taca atmaya çalıştı. Her zaman ki gibi lafebeliği yapmaya çalıştı. Bize karşı sergilediği tutum hiç hoş olmadı. Bizler seçilmiş meclis üyeleri olarak mecliste konuşmayacağız da nerede konuşacağız. Kendisi yanlış bilgi vererek kamuoyunu aldatmaya çalışıyor. Bizler bu nu yanlış olduğunu ifade edince de, hoş olmayan bir tutum içerisine giriyor”  Poyraz ayrıca, “DSP grubu dışında, hiç bir grubun gazeteciye yapılan saldırıyı kınamaması, gerçekten üzücü bir durum. Bu saldırıya sessiz kalanlar, yarın aynı şeyin kendi başlarına gelebileceği ihtimalini unutmamalılar”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.