Genç vekillerden final

DÖŞEMEALTI Belediyesi'nin gençlere yönelik ödüllü projesi Döşemealtı Gençlik Meclisi'nin (DÖGEM) 11'nci ve son meclis toplantısı, Serik İlçesi Boğazkent Bölgesi'nde hizmet veren 5 yıldızlı Alva Donna Hotels'de gerçekleştirildi.

23 Ocak 2017 Pazartesi 13:52
Genç vekillerden final
Ocak dönemi Meclis Başkanı Cafer Uzunoğlu başkanlığında Hande Yalın ve Mustafa Emre Gökoğlu katip üyeliğinde biraraya gelen genç vekiller, gündem maddelerini görüşüp DÖGEM'in 1 yıllık faaliyetyerini değerlendirdi. Genç vekiller ayrıca 'Genç Girişimcilik' konulu eğitim seminerine de katılarak 1 yıl boyunca DÖGEM Akademi bünyesinde ücretsiz kişisel, sosyal ve mesleki gelişim eğitimlerini de tamamlamış oldu. Eğitim semineri ve meclis toplantısının ardından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından genç vekiller için özel olarak hazırlanan sertifikaları dağıtıldı. Toplantıya telefonla katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, genç vekillere Döşemealtı İlçesi'ne kattıkları değerler için teşekkür etti.



Genç vekillerin sertifikalarını Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar teslim etti. Sertifikalarını alan genç vekiller, DÖGEM Projesini başlatan Başkan Turgay Genç'e teşekkür etti. Gençlerin yerel yönetimlerde söz sahibi olabilmesi amacıyla engelli gençlere pozitif ayrımcılık ve yüzde 50 cinsiyet kotası ile kurulan DÖGEM'in 50 genç vekili kısa sürede önemli çalışmalarla adını duyurdu. Yıl boyunca çeşitli kültürel etkinliklere de katılan genç vekiller, Ankara ziyaretinde eski ve yeni Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni ziyaret edip, Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çiçek bırakıp saygı duruşunda bulundu. 

Son Güncelleme: 23.01.2017 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.