Esnafa yabancı dil kursu

MANAVGAT Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) tarafından üyelerine ücretsiz Almanca ve İngilizce kursları düzenlenecek.

17 Ocak 2017 Salı 15:01
Esnafa yabancı dil kursu
MESO'nun kış sezonunda esnafa ve çalışanlarına yönelik düzenlediği yabancı dil kursları devam ediyor. Manavgat Halk Eğitimi Merkezi'yle birlikte 120 saatlik düzenlenen yabancı dil kursuyla esnafın hem yabancı dil öğrenmesi hem de turizm sezonunda müşterileriyle iletişimlerinin daha kolaylaştırılması hedefleniyor.

MESO Başkanı Hasan Çelik, Almanca ve İngilizce yabancı dil kurslarının 120 saatlik temel eğitim esaslı programa dahil olacağını belirterek, "Kurslar, Halk Eğitimi Merkezi ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde milli eğitim müfredatına uygun olup, üyelerimiz ve yanlarında çalışan personellerini kapsayacaktır. Kurslarımız ücretsizdir. Kurs kayıtlarımız başladı. Odamıza müracaat ederek üyelerimiz ve yanlarında çalışanlar kayıtlarını yaptırabilmektedir. Yabancı dil kurslarını şubat ayının ilk haftası başlatmayı planlıyoruz" dedi.
 

Son Güncelleme: 17.01.2017 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.