Çocuklar için trafik parkı

DÖŞEMEALTI Belediyesi tarafından yapımına başlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda kaba inşaat tamamlandı.

22 Mayıs 2017 Pazartesi 10:39
Çocuklar için trafik parkı
Yeşilbayır Mahallesi'nde toplam 8 dönüm alan üzerine projelendirilen trafik eğitim parkında kaba inşaat ve saha tesfiye çalışmaları bitti. Aydınlatma için elektrik tesisatı, çok amaçlı spor kullanım alanlarının altyapı işlemleri su tesisatı çalışmalarında ise sona gelindi.
Engelli vatandaşların kullanımına uygun projelendirilen parkta, fıskiyeli havuzun yanı sıra, meydan, çocuklar için oyun alanı, otopark, idari bina, garaj, tamirhane, tenis kortu, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkuru ile yeşil alanlar bulunuyor.
Altyapı çalışmaları, kafeterya, idari bina ve garaj bölümünün kaba inşaatı ile saha tesfiye işlemlerinin bitirildiği trafik eğitim parkında ince işçilik olarak bilinen bölümlerinin büyük kısmı da tamamlandı. Temmuz ayında tamamlanarak hizmete girecek çocuk trafik eğitim parkı, en yeni teknolojik özelliklerle donatılacak. 


Son Güncelleme: 22.05.2017 10:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.