CHP’li Yıldız, Adliye'de

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, kendisini tehdit ederek illegal taleplerde bulunduğunu iddia ettiği Aksu Olay Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mehmet Çelik’e suç duyurusunda bulundu.  Yıldız, “Yüce Türk yargısı gereken yanıtı verecektir” dedi.

09 Mart 2019 Cumartesi 10:53
CHP’li Yıldız, Adliye'de

Yargıya intikal ettirdi

CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, geçen hafta gazetemize açıklama yaparak, Aksu Olay Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mehmet Çelik’in kendisine tehdit ve şantajda bulunduğunu ileri sürmüştü. Çelik’in kendisini tehdit ettiğine dair elinde belgeler olduğunu ifade eden CHP’li Kenan Yıldız,  olayı yargıya intikal ettireceğini ifade etmişti. O açıklamalardan hemen sonrası Antalya Adliyesi’ne giden İlçe Başkanı Yıldız, Çelik hakkında Bilişim Suçları Savcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Olur olmaz ortamlarda

Suç duyurusu sonrası açıklamalarda bulunan CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Mehmet Çelik uzun süredir, bana tehdit ve şantajda bulunarak, illegal taleplerde bulunuyor. İlk başlarda pek oralı olmadım. Sonra dozajı fazlasıyla artırdı.  Olur, olmaz ortamlarda aramaya başladı. O yetmedi, SMS yoluyla, ‘Bir gün benimle mutlaka görüşeceksin’ şeklinden ifadelerde bulundu.  Sosyal medyada anonslar yapmaya çalıştı” şeklinde ifadeler ileri sürdü.

Araç almamı istedi

Yıldız, “Bu kişi daha önce de, AK Partili bir meclis üyesiyle ilgili bazı görüntüleri, birçok arkadaşımızın olduğu ortamda bizlere gösterdi. Yaptığının yanlış olduğunu defalarca kendisine izah ettik. Dinlemedi. Hatta o kişinin kendiyle yaptığı yazışmaları göstererek tehdit ve şantajda bulunacağını söyledi. Yine kendisine uyarılarda bulunduk. Şimdi ise beni arayarak, kendisine araç almamı istiyor” şeklinde iddialarda bulundu.

Belgeleri sundum

Yıldız, “Birileri tarafından hakkımda oluşturulmak istenen iftiralarla ilgili açtığım dava sonucu, yargının verdiği karar var. Özel hayatı ifşa etmeme ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmesi halinde, hapis cezasıyla cezalandıracağına dair mahkeme kararının olmasına rağmen,  söz konusu kişiyle, beni tehdit eden Mehmet Çelik, bilinçli olarak söyleşi gerçekleştirip, asılsız olan iddiaları kayıt altına alıp, bana gönderdi. Kendisine yaptığının suç olduğunu, ortada bir mahkeme kararı olduğunu söyledim. Ama dinlemedi. Israrla taleplerde bulundu. Bunların hepsi belgeli. Bu belgeler doğrultusunda kendisiyle ilgili suç duyurusunda bulundum” diye açıklamalarda bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.