Çevre ödülleri başvuruları başladı

AKDENİZ Üniversitesi Çevre Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi (AKÇAM) tarafından her yıl verilen 'Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016' başvuruları başladı.

20 Ocak 2017 Cuma 11:33
Çevre ödülleri başvuruları başladı
Bu yıl 20'ncisi gerçekleştirilecek Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri her yıl olduğu gibi Türkiye, Antalya ve Akdeniz Üniversitesi ölçeklerinin yanı sıra, Bilim Hizmet, Bilim Hizmet Teşvik ve Özel Ödül kategorilerinde, bir önceki yıl içinde çevre değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlara verilecek.

Çevre değerlerini koruyup geliştirmenin en etkin yolunun iyiyi ödüllendirmek olduğunu söyleyen AKÇAM Müdürü Prof. Dr. Can Ertekin, “Bugüne kadar Türkiye ölçeğinde 31 ödül, Antalya ölçeğinde 38 ödül, Akdeniz Üniversitesi ölçeğinde 22 ödül, 14 Özel Ödül, 25 Bilim Hizmet Ödülü ve 2 Bilim Teşvik ödülü olmak üzere toplam 132 ödül verildi. Gelin katkılarınızla iyi örnekleri ön plana çıkararak çevre değerlerimize sahip çıkalım. Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016 için örnek adaylar önerelim" dedi.

Başvuru süresinin 10 Mart 2017 tarihinde sona ereceğini söyleyen Prof. Dr. Ertekin, "Akdeniz Üniversitesi Ölçeği, Antalya Ölçeği, Türkiye Ölçeği (Kamu kurumları, Özel sektör) Bilim Hizmet Ödülü, Bilim Hizmet Teşvik Ödülü, Özel Ödül ölçeklerinde çevre ve ekoloji değerlerinin korunması ve geliştirilmesine hizmet etmiş kişi, kurum ve kuruluşlar hakkında hazırlayacağınız öneri dosyalarını bize ulaştırmanız yeterlidir. Değerlendirmeler sunulan gerekçeli dosyaların incelenmesi üzerinden yapıldığından, önerilerin dosya ile yapılması gerekmekte" diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Çevre Hizmet Ödülleri-2016 başvuruları için ayrıntılı bilgiye http://akcam.akdeniz.edu.tr adresinden ulaşılabilir. 

Son Güncelleme: 20.01.2017 11:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.