Canlı bomba ihbarı, adliyeyi boşalttırdı

Antalya Adliyesi, yapılan canlı bomba ihbarı nedeni ile boşaltıldı...

06 Ekim 2016 Perşembe 10:01
Canlı bomba ihbarı, adliyeyi boşalttırdı
ANTALYA Adliyesi içeride 'canlı bomba' olduğu ihbarı üzerine saat 09.00'da boşaltıldı.
Polis adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olay yerine bomba imha uzmanları ve özel harekat polisleri de sevk edildi.

Saat: 09,40

SAVCIDAN İLK AÇIKLAMA: TEDBİR AMAÇLI

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya Adliyesinin bomba ihbarı nedeniyle tedbir amaçlı boşaltıldığını söyledi.
Başsavcısı Solmaz, Adliye binasına bomba konulduğu yönünde bir ihbar olduğunu ifade ederek, "Canlı bomba iddiaları gerçeğe aykırıdır. Sadece emniyete yapılan bomba konulduğu yönünde bir ihbar sonucunda tedbir amaçlı Adliye boşaltılmıştır" dedi.

Saat: 10:25

İHBAR ASILSIZ ÇIKTI
Antalya Adliye’sinde polisin yaptığı aramalar sona erdi. Yetkililer, herhangi bir bomba emaresine rastlanılmadığını, kontrollerin ardından adliye personelinin görevlerinin başına döndüğünü bildirdi. Polis tedbiren adliye çevresindeki önlemlerini sürdürüyor.




Son Güncelleme: 06.10.2016 10:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.