CAMİNİN MİNARESİ YIKILDI, AĞAÇLAR DEVRİLDİ!

Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 271. Sokak'ta bulunan Yüce Camii'nin minaresi, hortum nedeniyle yıkıldı. Hortum ve fırtınan savurduğu minarenin parçaları, sokakta park halinde olan araçların üzerine düştü. Minarenin kalan kısmı da itfaiye ekiplerince kontrollü olarak yıkıldı.

26 Ocak 2019 Cumartesi 16:01
CAMİNİN MİNARESİ YIKILDI, AĞAÇLAR DEVRİLDİ!




Aynı sokakta çok sayıda binanın çatısındaki güneş enerjisi sistemi de fırtına nedeniyle savrularak, araçların üzerine düştü. Maddi hasarın meydana geldiği sokak, polis ekipleri tarafından yaya ve araç geçişine kapatıldı.



HEYELAN OLUŞTU

Konyaaltı ilçesi Altınyaka Mahallesi Üçoluk mevkiinde ise aşırı yağış nedeniyle heyelan oluştu. Heyelan nedeniyle karayolunda göçük meydana geldi. Üçoluk ve Konyaaltı ilçesi arasındaki yol ulaşıma kapandı.



BİR TEKNE BATTI

Fırtına ve hortum Kaleiçi Yat Limanı'nda bağlı teknelerde de hasara neden oldu. Şiddetli fırtınada birbirine çarpan teknelerde büyük zararlar oluştu. 5 metre uzunluğundaki bir tekne ise battı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.