Bayram şekeri tezgahlarda

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala fiyatı 6 liradan 40 liraya değişen her keseye uygun bayram şekerleri alışveriş merkezleri, marketler ve çarşıdaki tezgahlarda yerini aldı.

23 Temmuz 2014 Çarşamba 09:42
Bayram şekeri tezgahlarda
Antalya'da Ramazan Bayramı yaklaşırken çarşı ve pazarda da bayram heyecanı başladı. 'Şeker Bayramı' olarak da adlandırılan Ramazan Bayramı'nda misafire ikram edilen şekerler alışveriş merkezi, market ve dükkanlarda satışa sunulmaya başlandı. Tezgahlardaki görsel düzenlemelerle vatandaşın dikkatini çeken bayram şekerlerinin fiyatı 6 liradan başlayıp 40 liraya kadar yükseliyor.

Her keseye uygun farklı fiyat ve bol çeşitliliğiyle hem göze hem damağa hitap eden bayram şekerleri arasında en çok tercih edilen dökme şeker, kilogramı 10-13 liradan satılıyor. Çikolata 17-29 lira, hediyelik çikolata paketi 6-22 lira, jel şeker 12-15 lira, lokum 7-22 liradan satışa sunuluyor.

Antalya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Sabri Kıldıran, bayram şekeri fiyatlarının geçen yılın fiyatlarıyla aynı olduğunu, bir artış bulunmadığını açıkladı. 

Son Güncelleme: 23.07.2014 09:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.