Bakanın parası bitti, imdadına korumalar yetişti

Antalya’ya ailesiyle birlikte tatile gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Alanya’da dondurma yedi, çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Bir süre sonra cebinde parası biten Davutoğlu’nun imdadına korumaları yetişti.

09 Ağustos 2013 Cuma 10:19
Bakanın parası bitti, imdadına korumalar yetişti

Taşkent- Mahmutlar yolunda bekleyen bir grup Ak Partili, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve ailesini dondurma yemeye davet etti. Bakan Davutoğlu, daveti kabul etti. Kendisini 'Kuşyuvası Mimarı Sayın Bakanımız, Mahmutlar size minnettardır' yazılı dövizle karşılayan küçük kızla yakından ilgilenen Davutoğlu dövizi makam aracında oturan eşi Sare Davutoğlu’na gösterdi. Araçtan inen Sare Davutoğlu, küçük kıza teşekkür ederek yanağından öptü.

MAHMUTLAR İLÇE OLSUN
Kendisine donduma ikram etmek isteyen partililerin teklifini kabul eden Davutoğlu, yaklaşık 300 metre uzaklıktaki pastaneye yürüyerek giderken, yol boyunca gördüğü herkesle bayramlaştı. Davutoğlu ailesi sipariş verdikleri dondurmayı beklerken Ak Parti Antalya İl Genel Meclisi üyesi Necati Yıldırım, Mahmutlar’ın ilçe olması konusunda destek istedi. Mahmutlar’ın bir ilçe büyüklüğüne eriştiğini söyleyen Davutoğlu, konuyu değerlendireceğini söyledi. 

PARASI BİTTİ
Babasının Konya Taşkent’ten Alanya’ya gelerek kundura sattığını kızlarına anlatan Davutoğlu, babasının ticaret yaptığı ortağının Mahmutlar’da olduğunu öğrenince, bir sonraki gelişinde onu ziyaret edeceğini söyledi. 

Ahmet Davutoğlu, eşi ve çocuklarının yanı sıra Mahmutlar Belediye Başkan Vekili CHP'li Murat Can da dondurma yedi. Davutoğlu, daha sonra kendisini karşılayan partililerle vedalaşarak Antalya’ya gitmek üzere makam aracına bineceği sırada bayramlaşmak isteyen çocuklar çevresini sardı. Elini öpen çocuklara 10’ar lira harçlık veren Davutoğlu’nun bir süre sonra cebinde parası bittince korumalarından para istedi. Korumalar 5 liralık banknotları çocuklara dağıttı.

Davutoğlu, kendisini ağırlayan partililer ve çevresindekilerle vedalaştıktan sonra beldeden ayrıldı. 

Son Güncelleme: 04.12.2019 16:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.