Antalya'da bünyesinde 15 okul bulunan 2 eğitim kurumuna kayyum

ANTALYA'da, Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, bünyesinde 15 okul bulunan 2 eğitim kurumuna mahkeme kararı ile kayyum atandı.

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:27
Antalya'da bünyesinde 15 okul bulunan 2 eğitim kurumuna kayyum
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ-PDY bağlantılı olduğu gerekçesiyle İrfan Özel Eğitim Kurumları ile Özel Toros Eğitim Kurumları hakkında soruşturma yürüttü. Yapılan incelemenin ardından FETÖ/PDY'ye finansman desteği sağladığı iddia edilen ve bünyesinde 15 okul bulunan 2 eğitim kurumuna, 3'üncü Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla öğretmen Süleyman Gökçen, mali müşavir Zehra Aslan ve avukat İbrahim Etemtaş'tan oluşan kayyum atandı. Kayyum görevlileri, Antalya Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlar Büro amirliği ekipleriyle bugün okulları tek tek gezerek tebligatı okul idarecilerine bildirdi.




Son Güncelleme: 11.05.2016 13:29
Anahtar Kelimeler:
Antalya FETÖ PDY
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.