Antalya protokolü ve esnafı, aynı sofrada buluştu

ANTALYA protokolü ve esnafı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin (AESOB) kurduğu iftar çadırında birlikte iftar yaptı.

30 Mayıs 2017 Salı 11:01
Antalya protokolü ve esnafı, aynı sofrada buluştu
Vali Münir Karaloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Garnizon Komutanı ve 3'üncü Piyade Eğitim Tugay Komutanı P. Alb. Tahir Savran, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Ak Parti Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve İbrahim Aydın, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AESOB Başkanı Adlıhan Dere, çok sayıda oda başkanı ve vatandaşın katıldığı iftarda, İl Müftüsü Osman Artan dua etti.
İftarın ardından konuşan AESOB Başkanı Dere, Ramazanın paylaşma ayı olduğuna vurgu yaptı. Bu yıl da vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek iftar sofrasının bereketinden faydalandıklarını belirten Dere, “Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Her daim birbirimize kenetlenmeli, aramıza girmek isteyen kötü niyetli kimselere fırsat vermemeliyiz" dedi.




 

Son Güncelleme: 30.05.2017 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.