Aksu’dan kampanya desteği

CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, Genel Merkez tarafından Ekrem İmamoğlu için başlatılan bağış kampanyasına Aksu halkının yoğun ilgi gösterdiğini ve bu kampanyanın “Millet hareketi” olduğunu söyledi.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:14
Aksu’dan kampanya desteği

CHP, Ekrem İmamoğlu'nun başkan seçildiği ve YSK tarafından iptal edilen İstanbul seçimlerinde yeni kampanya döneminde kullanılmak üzere bağış kampanyası başlattı. Vatandaşların en az 20'şer lira bağış yapmaya çağırıldığı kampanyaya Aksu’dan da destek geldi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, kampanyaya Aksu halkının yoğun ilgi gösterdiğinin altını çizerek, bu olayın bir gönül kampanyası olduğunu ifade etti. 

Birçok vatandaşın ilçe örgütüne gelerek hesap numarasını öğrenmek istediğini vurgulayan Yıldız, “Bu bağış kampanyası siyasi parti hareketi değil, halkın sesinin göstergesidir. Vatandaşlarımızın haksızlığı karşı dur deyişinin göstergesidir. Kısacası bir gönül kampanyasıdır. Ayrıca vatandaşlarımız bağış yaparken alıcı hanesine "Cumhuriyet Halk Partisi" açıklama kısmına da "Bağış" yazmaları gerekiyor.  Bağışçının mutlaka kendi TC numarasını da belirtmesi gerekir” diye konuştu.

GÖNÜL KAMPANYASI

Halkın yoğun talebi nedeniyle CHP Genel Merkezi tarafından böyle bir kampanyanın düzenlendiğini belirten Kenan Yıldız, “Partili partisiz herkes bu kampanyaya destek veriyor. En düşük meblağ 20 TL ama birçok kişi çok daha fazlasını yatırıyor. Bu “Her şey çok güzel olacak” sözünün kampanyası, gönül kampanyası. Halkımız bu kampanyayı sahiplendi ve bunu bir “millet hareketi” olarak benimsedi” dedi.

AKSU’DA BAĞIŞ FAZLA

Aksu halkının kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ilçe teşkilatı olarak kampanyaya destek veriyoruz. Birçok vatandaşımız da İlçe Başkanlığımıza gelerek hesap numarasını öğrenmek istiyor. Şu anda Aksu halkından yüksek miktarda bağış var. Aslında bu durum sadece Aksu’da değil, tüm Türkiye’de bu şekilde. Burada milletin menfaati öndedir ve kazanan yine millet olacaktır”.

 İYİ PARTİ BELİRSİZ

İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal ise, ittifak ortağı olan CHP’nin başlattığı bağış kampanyasıyla ilgili ilçe örgütü olarak henüz bir karar vermediklerini belirtti. Bal, “CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız ile henüz bir araya gelip bu konuyu görüşmedik. O nedenle kampanyayla ilgili net bir tutumumuz yok. Gerekli görüşmeyi gerçekleştirdikten sonra katılım durumumuz netleşecek” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
AksuAntalyaEkrem Imamoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.