Aksu'da 'Kutlu Doğum Haftası' programı

Aksui'da Kutlu Doğıum haftası dolasıyıyla kutlama programı düzenlendi.

19 Nisan 2016 Salı 11:33
Aksu'da 'Kutlu Doğum Haftası' programı
AKSU İlçesi'nde Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu ile Anadolu Hastanesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Kutlu Doğum Haftası' kapsamında kutlama programı düzenledi. 





Çalkaya 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu ile Anadolu Hastanesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin birlikte organize ettiği 'Kutlu Doğum Haftası' programına Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, eşi Ümmü Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, meclis üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. İlahilerin söylendiği programda, şiirler okundu, semazenler gösteri yaptı. Kutlamada ayrıca mektup yazma, kitap okuma, şiir yazma alanlarında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Son Güncelleme: 19.04.2016 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.