Aksu'ya yapılacak 300 yataklı hastanenin yer teslimi yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Aksu’ya 300 yataklı Devlet Hastanesi yapılması ile ilgili “İşyeri Teslim Tutanağı” Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından Kuzu Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Güner Kuzu’ ya teslim edildi.

08 Haziran 2018 Cuma 12:53
Aksu'ya yapılacak 300 yataklı hastanenin yer teslimi yapıldı

Aksu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun katılımlarıyla Uçak Kütüphane, Müze ve Mini Sinema Salonunun açılışında gerçekleştirilen teslim töreninde “İşyeri Teslim Tutanağı” yüklenici firmaya Bakan Çavuşoğlu tarafından verildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu; “Aksu’muza 300 yataklı hastanemizi yapacağız. Kuzu İnşaata yer teslimimizi yapıyoruz, bu hastane sayesinde ilçe halkımız birinci sınıf bir hastanede, birinci sınıf bir hizmet alacak. Hükümet olarak sağlığa ve sağlık turizmine büyük önem veriyoruz. Türkiye’de başta eğitim olmak üzere her alanda geliştik, büyüdük. Ama daha fazlasını yapmak lazım ve yapacağız” dedi.

Son Güncelleme: 08.06.2018 13:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.