Aksu Gazetesi 1 yaşında!

Antalya’nın şirin İlçesi Aksu’da yayın yapan ve aynı zamanda Guneyhaberci. com’un yayın organı olan Güneyhaberci AKSU gazetesi 1 yaşında

20 Ağustos 2013 Salı 19:20
Aksu Gazetesi 1 yaşında!
Çıktığı günden beri tarafsız ve objektif habercilik ilkesinden ödün vermeyen, Aksu’nun sesi ve kulağı, aynı zamanda İlçenin ilk gazetesi ve tek gazetesi olma özelliğini elinde bulunduran Güneyhaberci Aksu 1 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aksu halkından aldığı destek, güven ve beğeni ile birlikte, objektif habercilik, kent adına çalışma, ekip ruhu ve ilkeli duruştan asla taviz vermeden yola devam eden kentin gazetesi Güneyhaberci AKSU olarak, 65 bin Aksulu’nun sesi olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu mutluluğumuza ortak olan herkese sonsuz teşekkürler.
 

Son Güncelleme: 21.08.2013 09:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yılmaz Aksu 2013-08-21 10:59:36

Hayırlı olsun arkadaşlar Allah yolunuzu açık etsin.....

Avatar
Aksu MHP erdem 2013-08-21 12:16:39

Basarilar sayenizde karanlıklar aydınlandı