AK Parti’nin yeni İl Başkanı kim olacak?

Antalya AK Parti’de yarış kızıştı. Rıza Sümer’den boşalacak olan Antalya İl Başkanlığı için AK Parti Genel Merkezin beş isimden CV istediği ifade edildi.

02 Mart 2018 Cuma 13:23
AK Parti’nin yeni İl Başkanı kim olacak?

AK Parti İl Kongresine sayılı günler kala, merak edilen yeni İl Başkanının kim olacağı? İşte bu soruya yanıt aramak için AK Parti kulislerine giren haber merkezimiz, kulislerde 5 ismin konuşulduğu ve bu isimlerden Genel Merkezin CV istediği bilgisine ulaştı. Bilindiği üzere 10 Mart 2018 (Cumartesi) günü gerçekleştirilecek AK Parti Antalya 6. Olağan İl Kongresi’nde, mevcut Başkan Rıza Sümer tekrar aday olmayacağını açıklamıştı.  Gelişmeler bu şekilde yaşanırken, haliyle gözler yeni İl Başkanı’nın kim olacağına çevrildi.

Haber merkezimizin AK Parti kaynaklarından aldığı bilgilere göre, Rıza Sümer’den boşalan Antalya İl Başkanlığı koltuğu için, Antalya eski Milletvekili Burhan Kılıç, halen AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Av. İbrahim Ethem Taş,  Antalya Birlik Vakfı Başkanı Bekir Asri, İl Yönetim Kurlu üyeleri, Ali Çetin ile Osman Dirican’ın adının geçtiği ifade ediliyor. Yine kulislerde AK Parti Genel Merkezi’nin bu isimlerden özgeçmişlerini içeren birer CV istediği konuşuluyor. Muhtemelen bu isimlerin Cumartesi günü Genel Merkeze çağrılacağı, yapılacak olan görüşmeler ve önceki gün İl binasında gerçekelştirilen İlçe başkanları toplantısı ile temayül yoklamasında çıkan sonuçlar baz alınarak bir isim üzerine mutabık kalınacağı öngörülüyor.

Son Güncelleme: 02.03.2018 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.