AK Parti'den Kaş'ta iftar yemeği

AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı, Kaşlılara iftar yemeği verdi.

30 Temmuz 2013 Salı 14:39
AK Parti'den Kaş'ta iftar yemeği
Akçagerme Plajı Tesisleri'nde düzenlenen iftara AK Parti'den Antalya milletvekilleri Hüseyin Semani, Gökcen Özdoğan Enç, Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve diğer ilçe yöneticileri ile Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz, Kınık Belediye Başkanı Ali Bekik, Gömbe Belediye Başkanı Hasan Toker, eski belediye başkanları ve yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve ilçe yöneticilerinin katılımcıları kapıda karşıladığı yemekte tavuk çorbası, et kavurma, pilav, salata, helva ve ayrandan oluşan bir menü ikram edildi. İftar yemeği duası Kaş Müftüsü Fetullah Yavuz tarafından yapıldı.

Başkan Ulutaş, yemekten sonra yaptığı konuşmada, ramazan ayının sabır, hoşgörü, birlik, beraberlik, yardımlaşma, dayanışma, bolluk ve bereket ayı olduğunu, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bu mübarek ayda bir araya gelmek, kaynaşmak ve bir arada olmanın mutluluğunu yaşamak istediklerini söyledi. Başkan Ulutaş, katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Antalya milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve Hüseyin Semani de birer kısa konuşma yaparak, vatandaşların ramazan ayını kutladı. AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ise Kaş Belediyesi'nin konuşmaların yapılması için gönderdiği kürsüyü göstererek, "Bu kürsüyü gönderen Kaş Belediye Başkanı. İnşallah, 2014 yılının Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinden sonrada Kaş Belediyesi, anahtarını ve koltuğunu AK Partili bir belediye başkanına teslim edecek. Bizim gücümüz sizsiniz. Biz gücümüzü halktan alıyoruz" dedi. İftar yemeğinin ardından AK Parti İl Başkanı Köse ile milletvekilleri vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.
 

Son Güncelleme: 30.07.2013 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.