AIESEC Antalya yeni üyeleri ile buluştu

AIESEC, gençlerin kendi potansiyellerini keşfedip geliştirebilecekleri, topluma pozitif etki edebilecekleri dünyanın en büyük öğrenci tabanlı platformudur. Dünyada 124 ülkede Türkiye'de ise KKTC’de dahil olmak üzere 12 ilde faaliyet göstermektedir. AIESEC Antalya ise bu yıl 20. yılını kutlamaktadır.

13 Kasım 2014 Perşembe 12:06
AIESEC Antalya yeni üyeleri ile buluştu
AIESEC Dünyanın gençler tarafından yönetilen en büyük liderlik gelişim organizasyonudur. Dünya artık girişimci, kültürel anlayışa sahip, sosyal sorumluluk bilinci taşıyan genç liderlere ihtiyaç duyuyor. Bu kapsamda AIESEC öğrencilere farklı iş alanlarında gerçek kaynaklarını kullanarak edinebilecek bir liderlik tecrübesi sunuyor. AIESEC Üyelik fırsatı adını verdiğimiz bu liderlik tecrübesi yılda iki kere üniversite öğrencilerine sunuluyor. Bu kapsamda geçtiğimiz hafta içinde AIESEC Antalya ailesi Akdeniz Üniversitesi öğrencisi olan ve aynı zamanda kendini geliştirmek isteyen yeni üyeleriyle buluştu.

AIESEC Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk GÜLŞEN; AIESEC öğrencilere üniversite hayatları boyunca kendilerini geliştirebilecekleri, kendilerini ve dünyayı daha derinlemesine keşfedecekleri, uluslararası öğrenme ortamı ve liderlik gelişim fırsatları yakalayacakları bir tecrübe sunuyor. 

Son Güncelleme: 13.11.2014 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.