MATSO'da e-ticaret eğitimi

MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından üyelerine yönelik düzenlenen 'Adım Adım Elektronik Ticaret' eğitimi tamamlandı.

07 Aralık 2016 Çarşamba 12:20
MATSO'da e-ticaret eğitimi
MATSO Girişimcilik Akademisi tarafından üyelere yönelik düzenlenen eğitim ve seminerler sürüyor. MATSO üyeleri için düzenlenen Adım Adım Elektronik Ticaret eğitimi tamamlandı. 2 gün süren ve yoğun katılımın olduğu eğitim sonunda katılımcılara sertifikaları MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Baykal Özden tarafından verildi.

Baykal Özden, Türkiye'de 15 binden fazla e-ticaret sitesi bulunduğunu ve pazarın yaklaşık 25 milyar TL'ye ulaştığını belirtti. E-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de baş döndürücü hızla büyüdüğünü vurgulayan Özden, geleceğin pazarının e-ticarette olacağını söyledi. E-ticaretin altın çağını yaşayacağına işaret eden Özden, "Manavgat'ın e-ticaretle buluşmasını ve e-ticaret üzerinden satış yapan firmaların artmasını istiyoruz. Bu nedenle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da e-ticaretle ilgili eğitim düzenledik. Bu tür eğitim ve seminerlerimiz sürecek" dedi. 

Son Güncelleme: 07.12.2016 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.