Dolar’ı bozduran Aksu'ya gelsin

Gayrimenkul danışmanları, “Dolarını bozduran gayrimenkule yönelsin” önerisinde bulunuyor. Altıntaş bölgesinde hizmet veren Ay-Go Emlak’ın sahibi Yunus Kaba, “Dövizi bozduran vatandaş parayı elinde tutmasın. Kısa vadede büyük gelir getiren Aksu’daki arsa ve konutlara yönelsin” tavsiyesinde bulundu.

19 Ocak 2017 Perşembe 11:15
Dolar’ı bozduran Aksu'ya gelsin
GAYRİMENKUL danışmanları, son günlerde rekor seviyelerde seyreden Dolar ve Euro’nun konut maliyetlerine, dolayısıyla da konut fiyatlarına olan etkisini değerlendirdi. Altıntaş bölgesinde hizmet veren Ay-Go Emlak’ın sahibi Yunus Kaba, Aksu’nun son dönemde yıldızı parlayan bir gayrimenkul pazarına dönüştüğüne dikkati çekerek, “İlçemizin belirli bölgeleri Dolar’la yarışır hale geldi. Birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara danışmanlık hizmeti vermeyi sürdürüyoruz” dedi.

Aksu’nun her dönemde kazandıran bir yatırım alanı olduğunu kaydeden Yunus Kaba, “Özellikle son dönemde ilçemizin cazibesi tavan yapmış durumda” diye konuştu. Dolar ve Euro’nun son günlerde art arda rekorlar kırdığını belirten Vindosa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Veli Durur, bu artışın devamlılık arz etmesi durumunda konut maliyetlerini etkileyeceğini, bu nedenle de konut fiyatlarında önümüzdeki süreçte artabileceğini söyledi. Gayrimenkule yatırım yapmak isteyen vatandaşların konut dışında arsa ve arazi gibi yatırım araçlarını da kullanabileceğini belirten Durur, “Arsa ve arazilerde ithal etme gibi bir durum söz konusu olmadığı için dövizdeki artışın bu alanlara çok fazla bir etkisi olmayacaktır” dedi. Gayrimenkulün her dönem için en güvenli yatırım aracı olduğunu hatırlatan Durur, doları olan vatandaşların dolarlarını bozdurarak, Türkiye ekonomisini canlı tutacak yatırımların başında gelen gayrimenkul piyasasına yatırım yapması gerektiğini vurguladı.

Son Güncelleme: 19.01.2017 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.