AKGİAD kongreye gidiyor

Aksu Girişimci İş Adamları Derneği (AKGİAD),  bayrak değişimine gidiyor. Mevcut Başkan Fatih Ekinci 2022 yılının Ocak ayında gerçekleştirilecek olan kongrede tekrar aday olmayacağını ifade ederken, üyelerden Ali Yavuz’da göreve talip olduğunu açıkladı.  

20 Aralık 2021 Pazartesi 09:47
AKGİAD kongreye gidiyor

Yeni yılın ilk ayında genel kurulunu gerçekleştirecek olan Aksu Girişimci İş Adamları Derneği (AKGİAD)’ın üyeleri bir araya geldi. Yeni katılımcılarında dahil olduğu yemekli toplantıda 2009 yılından bu yana Derneğin Başkanlık görevini yürüten Fatih Ekinci, önümüzdeki süreçte göreve talip olmadığını açıkladı.  2022 yılının Ocak ayında derneğin genel kurulunun yapılacağını ifade eden Fatih Ekinci, “3 yıldır derneğimize başkanlık yapıyorum. Ancak pandemiden kaynaklı sorunlardan dolayı istediğimiz şekilde bir araya gelemedik. Ülke olarak zor günler geçirdik. Önümüzdeki ay 3 yıllık süremiz dolacak. Seçilecek arkadaşımıza görevi devredeceğim” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Ekinci, “Aksu’muzun vizyonunu ve ufkunu açacak yeni yatırımcılar geldi. İş yerlerini yenileyen çok arkadaşlarımız oldu. İhracata atılan üyelerimiz oldu. Yeni depolar kuruldu, yeni fidelikler açıldı, yeni tohum firmaları kuruldu ihracata başlayanlarımız oldu. Yeni STK’larda dernek başkanlıkları, hatta ve hatta siyasi partilerde ilçe kurulunda görev alan arkadaşlarımız oldu. AKGİAD olarak doğal afetlerde, okul, cami gibi, iyilik kısımlarında da bireysel olarak çözüm ürettik. , bireysel olarak hızlı çözümler ürettik, bunları da kendi içimizde arkadaşlarımız ile her zaman paylaştık. Buradan özellikle derneğimizin kurucu üyelerine ve ilk başkanımız Hüseyin Küçük arkadaşımıza teşekkürlerimi iletmek isterim” dedi.

Fatih Ekinci’nin konuşmasından sonra söz alan Ali Yavuz’da kongrede aday olacağını açıkladı. Yavuz, “Aksu’muzun değerli iş adamları, kendi sektöründe, ihracatta, tarımda, turizmde önde gelen arkadaşlarımız, işlerin de en iyi olduklarını düşündüğüm değerli ağabeylerim. Hepinizi bir arada görmekten çok gururluyum. Pandemi yüzünden bir araya gelemiyorduk. Böyle bir organizasyon olması çok güzel oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Sevgili Fatih Ekinci başkanım 3 yıl görevini tamamladı inşallah arkadaşlarımızın desteği ile bizde bu bayrağı devralmayı istiyoruz. Sizlerin de desteği ile iyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Hepinize çok teşekkür ederim” dedi.  Konuşmalardan sonra AKGİAD’A yeni katılan üyelerden; Osman Üstündaş, Gamze Nur Kayalı, Engin Kızıl, İsmail Metin, Özgür İlhan, Musa Koç’un rozetleri takıldı.

Anahtar Kelimeler:
AksuAKGİADFatih Ekinci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.