Sakarya Ortaokulu'na bilişim sınıfı

KEPEZ Belediyesi tarafından Varsak Sakarya Ortaokulu'nda kurulan bilişim sınıfı törenle hizmete açıldı.

06 Aralık 2016 Salı 14:40
Sakarya Ortaokulu'na bilişim sınıfı
Kepez Belediyesi tarafından Sakarya Ortaokulu'na yaptırılan 15 bilgisayarlı bilişim sınıfı törenle hizmete girdi. Açılış törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdai Vural, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, küçük ama çok anlamlı bir açılış gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Tütüncü, şu ana kadar 10 okula bilişim sınıfı kurduklarını ve 9 okula daha bilişim sınıfı açacaklarını kaydetti. Okullara satranç sınıfı kuracaklarını ve ilkini de Sakarya Ortaokulu'nda yapacaklarını belirten Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra açılışını yaptığı bilişim sınıfını inceledi. Öğrencilerle sohbet eden ve fotoğraf çektiren Başkan Tütüncü, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Son Güncelleme: 06.12.2016 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.