Sağlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu

Anadolu Hastanesi Anadolu Sağlık Meslek Koleji, 2016-207 sezonu mezuniyet törenini geniş bir katılımcı eşliğinde gerçekleştirdi

29 Mayıs 2017 Pazartesi 14:40
Sağlık Koleji’nde mezuniyet coşkusu
IC Airport Hotel’de gerçekleştirilen törene, okulun kurucuları, Anadolu Hastaneleri’nden gelen misafirler, okul aile birliği, veliler ve okul idarecileri ile öğretmenler katıldı. Mezuniyet pastasının katılmasının ardından öğrenciler ve öğretmenler eğelnceli dakikalar yaşadı.

EĞLENCELİ DAKİKALAR
Mezun olan öğrencilere mezuniyet belgesinin verilmesinin ardından piste fırlayan katılımcılar geç saatlere kadar hareketli parçalar eşliğinde dans etti. Anadolu Hastanesi Anadolu Sağlık Meslek Koleji Kurucusu Filiz Elmas, mezuniyet balosunun eğlenceli ve keyifgli geçtiğini belirterek, sağlık sektörüne hizmet eden okullarından mezun olan öğrencilerin kutsal bir görev yapacaklarını bu yolda kendilerine başarılar dilediğini söyledi.


 

Son Güncelleme: 29.05.2017 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.