Öğretmenler öğrencilerinden tam not aldı

Aksu’da ilkokul, ortaokul ve liselerde görev yapan öğretmenler, pandemi nedeniyle uzaktan öğrenim gören öğrencilerine destek, motivasyon ve enerji olması için şarkı ve türküler söylediler. Sosyal medya da büyük yankı uyandıran ve öğretmenleri tarafından öğrencilere müzik ziyafeti sunan proje de öğretmenler, öğrencilerinden tam not aldı.

21 Haziran 2021 Pazartesi 13:41
Öğretmenler öğrencilerinden tam not aldı

Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kapsamında ve Aksu Ortaokulu Müzik öğretmeni Gökhan Heparslan koordinatörlüğünde 29 Nisan’da başlatılan “Aksu Öğretmenleri Öğrenciler İçin Söylüyor” projesine, farklı okullardan gönüllü 17 öğretmen ve Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de katıldı. Öğretmenlerin birbirinden güzel ve ülkemizin değişik yörelerine ait seslendirdikleri türkü ve şarkılar okullarını ve öğretmenlerini özleyen öğrenciler için moral ve motivasyon oldu.  Sosyal medya sayfalarında yayınlanan ve büyük yankı uyandıran proje, 18 Haziran tarihinde sona erdi.

17 Öğretmen Gönüllü Katıldı

Pandemi döneminde öğrenci, öğretmen ve veli motivasyonunun yanında ayrıca öğrencilere, Türk Müziğini dinletme ve sevdirme yönünde gerçekleştirilen “Aksu Öğretmenleri Öğrenciler İçin Söylüyor” projesine,  Aksu ilçesinde görev yapan ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 17 gönüllü öğretmenin yanı sıra Aksu Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ceylan ve Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar da ülkenin farklı yörelerine ait türkü ve şarkılarla katıldı.

Müzik ve Klipler Müzik Öğretmeninden

Öğretmenlerin kendi belirledikleri ve seslendirdikleri karaoke şarkı ve türkülere Aksu Ortaokulu Müzik Öğretmeni Gökhan Heparslan, bateri ile eşlik ederek video klipler oluşturdu. Oluşturulan bu klipler, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya ve resmi hesaplardan paylaşılarak öğrenci, öğretmen ve velilere sunuldu. Öğretmenlerinin bu performanslarını ilgiyle takip eden öğrenciler, uzaktan eğitimde birbirinden başarılı eserlerin seslendirmesini dinlediler. 29 Nisan’da başlayan bu proje, 18 Haziran’da Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hoplar’ın seslendirdiği Usta sanatçı Neşet Ertaş’a ait ‘ Ah yalan dünya’ türküsüyle son buldu.

Katılımcılara Teşekkür Belgesi

“Aksu Öğretmenleri Öğrenciler İçin Söylüyor” projesin de yer alan öğretmenler, Aksu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. Antalya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Rıza Maslak’ın da bulunduğu organizasyonda, katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edildi.

Son Güncelleme: 21.06.2021 14:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.