Öğrencilerden şehitler için kermes

KORKUTELİ Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri, Okul Aile Birliği öncülüğünde, '15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası' kapsamında okul bünyesinde yardım amaçlı kermes düzenledi.

07 Ekim 2016 Cuma 13:14
Öğrencilerden şehitler için kermes
Cumhuriyet Ortaokulu bahçesinde düzenlenen kermese öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Veliler evlerinde yaptıkları çeşitli yiyecek ve hediyelik eşyaları şehit yakınları ve gaziler yararına satışa sundu. Yoğun ilgi gören kermeste konuşan Okul Müdürü Eyüp Sarıcalar, "Ülke olarak büyük bir dönüm noktası yaşadık. Millet olarak daha çok bir birimize kenetlenmeyiz. 15 Temmuz darbe girişiminde, şehit ve gazi olan vatandaşlarımızı hatırlamak amacıyla daha çok bir araya geleceğimiz etkinlikler yapmamız gerekiyor. Son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu durumu da göz önünde bulundurarak toplumda bir farkındalık oluşturmak açısından kermesimizi şehit ailelerimize vakfettik. Elde edeceğimiz geliri 15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası hesaplarına yatıracağız" dedi. 

Son Güncelleme: 07.10.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.