Miniklerin 'karne' heyecanı

KONYAALTI Belediyesine bağlı Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde 2018-2019 yılı eğitim 6 yaş grubu öğrencileri karne heyecanı yaşadı.

15 Haziran 2019 Cumartesi 11:12
Miniklerin 'karne' heyecanı

Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitim gören 6 yaş grubu öğrenciler, düzenlenen törenle karnelerini aldı. Törene, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Mehmet Batı öğrenciler ile velileri katıldı.

Tören öncesi konuşan Tuğba Erke Bostan, "Kreşlerimizde okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal gelişimleri eğitim programı çerçevesinde yürütüyoruz. Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden bu ülke için filizlerimizi hep beraber gözetleyeceğiz, kollayacağız ve bu ülkenin çınarları yapacağız. 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılı bir eğitim dönemi geçiren yavrularımızı kutluyor, onların eğitimlerini sağlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Yardımcısı Tuğba Erke Bostan, Konyaaltı Belediyesi Uncalı ve Gürsu Çocuk Kreşlerinde eğitimlerini tamamlayan 94 öğrenciye öğretmenleri eşliğinde karnelerini verdi ve çeşitli hediyeler dağıttı. İlk karnelerini alan öğrenciler çeşitli etkinliklerle eğlendi.

Anahtar Kelimeler:
Konyaaltı BelediyesiKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.