Lisede 'Deli İbrahim' dayağına soruşturma

ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesindeki bir lisede görevli Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretmeni İ.Ç.'nin, 'Ben Deli İbrahim'im' diyerek derse geç kalan öğrencileri dövdüğü iddiasına ilişkin inceleme ve soruşturma başlatıldı.

14 Aralık 2016 Çarşamba 09:49
 Lisede 'Deli İbrahim' dayağına soruşturma
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 13 Aralık 2016 tarihli raporda, Şehit Volkan Canöz Anadolu İmam Hatip Lisesinin Türk Dili ve Edebiyatı bölümü öğretmeni İ.Ç.'nin, okuldaki öğrencileri dövmesiyle ilgili okul müdürlüğünce tutulan 9 Aralık 2016 tarihli tutanağın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 12 Aralık'ta ulaştığı, konuyla ilgili inceleme ve soruşturma yapmak üzere muhakkik görevlendirildiği kaydedildi.
Açıklamada, öğrenci velileri tarafından adı geçen öğretmen hakkında adli makamlara şikayette bulunulduğu ve adli işlemlerin devam ettiği belirtildi.

Son Güncelleme: 14.12.2016 09:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.